Home D I S C L A I M E R

D I S C L A I M E R

by Lonne Rijvers

Al het onderstaande is van toepassing op Solon Travel (Kamer van Koophandel 73929042). Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met de disclaimer.

Er wordt door mij, Lonne Rijvers, altijd veel aandacht besteedt aan het samenstellen van de informatie die te vinden is op deze website. Toch is het mogelijk dat gepubliceerde artikelen feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. De informatie op deze website kan op elk moment gewijzigd worden door de auteur. Aan de inhoud van solontravel.nl kunnen geen enkele rechten ontleend worden. solontravel.nl is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg zijn door het gebruik van solontravel.nl. Tevens is solontravel.nl niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waar naar verwezen wordt.

Affiliates

Solontravel.nl werkt samen met affiliate partijen als het partnerprogramma’s van Booking.com. Het is dus mogelijk dat solontravel.nl een commissie ontvangt over aankopen die op internetsites gedaan worden, bereikt via links vanaf deze website.

Gesponsorde producten, reizen en diensten

Op solontravel.nl verschijnen artikelen waarin ik producten, reizen en diensten noem. Vaak zijn dit dingen die ik zelf heb betaald of heb gevonden, maar het komt weleens voor dat bedrijven en organisaties mij producten toesturen in de hoop dat solontravel.nl hierover zal schrijven. Ook worden er reizen of andere diensten aangeboden.

Ondanks dat ik deze producten niet zelf heb aangeschaft of deze reizen niet zelf heb betaald, ben ik altijd zo eerlijk mogelijk over wat ik ervan vind. Als iets niet bevalt, dan wordt het überhaupt niet geplaatst of je leest er mijn eerlijke mening over.

Wanneer een artikel een product, dienst of reis bevat die ik niet zelf heb betaald of die is ontstaan door middel van een betaalde samenwerking, dan zal dit duidelijk worden vermeld onder het artikel.

Solontravel.nl heeft het recht deze disclaimer te veranderen zonder dit vooraf te melden. Veranderingen zullen direct zichtbaar zijn op deze pagina.

Deze website maakt gebruik van cookies en analysesoftware voor jouw optimale gebruiksgemak. Wanneer je verder gaat, ga je akkoord met het gebruik daarvan. Accepteer