Home Samenwerken met Lonne Rijvers

Samenwerken met Lonne Rijvers

by Lonne Rijvers

Leuk dat je een samenwerking aan wil gaan! Er zijn verschillende manieren om met mij samen te werken. We kunnen een samenwerking opzetten voor mijn reisblog www.solontravel.nl. Denk aan gesponsorde artikelen, hotel/product reviews en persreizen. Daarnaast werk ik ook als freelance Content Creator. Hieronder lees je meer over de mogelijkheden.

Samenwerking met Solon Travel Lonne Rijvers freelance tekstschrijver

Samenwerken met
Solon Travel


Ik werk graag samen met externe partijen voor een eenmalige of langdurige samenwerking. Wel is het van belang dat het bij de doelgroep van Solon Travel past. Aan wat voor samenwerkingen kan je denken? Voorbeelden zijn hotel reviews, persreizen, winacties, gesponsorde blogs, social media campagnes affilate marketing en advertorials.

Lonne creëert


Tijdens of tussen het reizen door werk ik ook als freelance Content Creator. Graag help ik je om jouw boodschap over te brengen op je doelgroep. Belangrijk is dat dit op de juiste manier gebeurt en op het juiste kanaal. Dit kan zowel tekstueel in de vorm van blogs of SEO-teksten als visueel in de vorm van beeld (foto/video). Uiteraard kan het één het ander ondersteunen. Laat me weten wat ik voor jou kan betekenen. Twijfel je? Mij contacten kost niets en ik denk graag met je mee!

Eerdere samenwerkingen

Don’t be shy, say hi!

Deze website maakt gebruik van cookies en analysesoftware voor jouw optimale gebruiksgemak. Wanneer je verder gaat, ga je akkoord met het gebruik daarvan. Accepteer

Ik heb iets voor je!

Meld je aan voor Solon News
en krijg maandelijks gratis leuke extra's.