Home Samenwerken met Lonne Rijvers

Samenwerken met Lonne Rijvers

by Lonne Rijvers

Leuk dat je een samenwerking aan wilt gaan! Er zijn verschillende manieren om met mij samen te werken. We kunnen een samenwerking opzetten voor mijn reisblog www.solontravel.nl. Denk aan gesponsorde artikelen, hotel/product reviews en persreizen. Daarnaast ben ik zelfstandig reisagent. Ik organiseer op maat gemaakt reizen. Hieronder lees je meer over de mogelijkheden.


– Samenwerking Reisblog

Ik werk graag samen met externe partijen voor een eenmalige of langdurige samenwerking. Wel is het van belang dat het bij de doelgroep van Solon Travel past. Aan wat voor samenwerkingen kan je denken? Voorbeelden zijn hotel reviews, persreizen, winacties, gesponsorde blogs, social media campagnes, affiliate marketing en advertorials. Stuur een e-mail naar info@solontravel.nl met je idee!


– Zelfstandig Reisagent

Met mijn blog en op Instagram kan ik anderen inspireren en informeren, maar ik merkte dat ik meer wilde. Niks moet, maar de wereld moét gezien worden. Of je dat nou doet tijdens een verre rondreis waarbij je buiten je comfortzone gaat (aanrader) of tijdens een vakantie dicht bij huis. Ontdek nieuwe geuren en smaken, maak je los van de dagelijkse bubbel en ervaar dat speciale gevoel wat reizen met je doet; dat is iets wat ik iedereen gun. Ik word er blij van om anderen blij te maken en dat is precies wat ik doe persoonlijk reisadviseur. In welke vorm of mate dan ook. Bekijk hier de mogelijkheden!


Eerdere samenwerkingen

Don’t be shy, say hi!

Deze website maakt gebruik van cookies en analysesoftware voor jouw optimale gebruiksgemak. Wanneer je verder gaat, ga je akkoord met het gebruik daarvan. Accepteer